عدم به وجود امدن فولیکول در سیکل ای وی اف چیست؟

سلام من 7 ساله ناباروری دارم بدون هیچ حاملگی ،سه بار iui ناموفق داشتم،به گفته دکترم ازمایشاتم مشکلی نداره و تشخیص دکترم بر اینه که من ناباروری با علل ناشناخته دارم .این ماه سیکل ivf داشتم طبق روال قرص ld ،امپول سوپر فکت و امپول سینال روزی 3 پودر میزدم ،روز نهم سیکلم برای انجام سونو رفتم ولی متاسفانه فولیکول بالای 10 نداشتم اونم به تعداد دو سه تا!!با وجود اینکه هفت روز روزی 225 واحد سینال بعلاوه 25 واحد سینا فکت تزریق داشتم.

حالا نمیدونم دلیل اینکه تخمدان های من جواب نداده چی بوده

نا گفته نمونه دکترم گفته بود سه تا پودر سینال با یک و نیم اب مقطر مخلوط بشه و تزریق بشه منتها درمانگاه که برای تزریق رفتم پرستار بخش تزریقات گف نه نیازی به قاطی کردن 7 سی سی اب مقطر واسه سه تا پودر نیس و هر یک پودر رو با یک میلی لیتر اب مقطر مخلوط میکرد و میزد!

میشه شما راهنمایی کنین ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. ببينيد دليل خاصي وجود ندارد، خيلي وقتها بي دليل است. تزريق پرستار هم درست بوده. نگران نباشيد.
www.dratoosabagheri.com