چطور دوری از فرزندم را تحمل کنم؟

سلام.

من یه دختر چهارساله دارم که مادر شوهرم گهگاهی میخواد اونو با خودش بیرون ببره یا خونه اش ببره.

من واقعا نگران میشم حالم بد میشه اصلا دوست ندارم بهشون گفتم ولی ایشون اهمیت نمیدن و هرزاز گاهی دوباره میگن مخالفت من باعث کدورت هم شده و نمیدونم مشکل از منه یا مادر شوهرم که این انتطارو داره ولی من واقعا استرس میگیرم وقتی دخترم پیشم نیست تا یک ساعت خوبم اما بعدش دیگه نمیتونم تحمل کنم و حتی گریه ام میگیره چیکارکنم که دیگه این درخواستو نداشته باشن؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ایا دختر شما مهدکودک میرود؟ فکر میکنید اگردخترتان‌مهد کودک باشد و چند ساعت در طول روز اورا نبینید استرس میگیرید؟ یا درهر موقعیتی غیر از موردی که مثال زدیداگر  چندساعتی از دخترتان دورباشید چطور؟   اگر پاسخ شما مثبت است که حتما باید این استرس را ریشه یابی کنید و نزد مشاور بروید چرا که در اینده نه چندان دور شما و دخترتان دچار مشکلات اساسی خواهید بود ۲سال دیگر دخترشما قرار است مدرسه برود اردو برود و ساعت ها از شما دور باشد
واکنش دختر شما به این رفتار چیست؟ دوست دارد با مادربزرگش برود یا اوهم به شما وابسته است ؟
شما دقیقا از چه چیزی استرس میگیرید ؟ ایا نکران سلامتی فرزندتان هستید یا دلتنگش میشوید پاسخ به این سوالات به ما کمک میکند تا راهکار بهتری ارائه دهیم
پس باخودتان صادق باشید که مشکلتان دوری دخترتان است یا عدم اطمبنان به مادر همسرتان
اگر در موقعیت های دیگر استرس ندارید و مشکلتان فقط موردی است که اشاره کردید بهتر است از همسرتان بخواهید که با مادرشان صحبت کنند تا با اجبار و بدون رضایت والدینش اقدام به بردن دخترتان نکند.