آیا با وجود بدرفتاری شوهرم باردارشم یا طلاق بگیرم؟

سلام

منو شوهرم از دوران نامزدی تفاهم نداریم حتی تو طرز لباس پوشیدن. الان ۵ سال میگذره و ۳ ساله عروسی کردیم شوهرم شخصیت ثابتی نداره یا مهربونه یا عصبی و پرخاشگر ک وقتی عصبی میشه حتی کتکمم میزنه و به خانوادم فحش میده درحالی ک خانوادم براش کم نمیزارن تو این چند سال همش به طلاق فکر کردم یبارم بعد اینکه کتکم زد رفتم خونه بابام و دو هفته اونجا موندم ولی تو این دو هفته همش میمومد اونجا که برم گردونه آخرش برگشتم بعدش دوباره هر وقت عصبی میشه میگه گمشو برو خونه پدرت و تهدبدم میکنه که اگه حرف بزنم انقد میزنتم تا بمیرم هروقتم میگم چرا اذیتم میکنی میگه مگه چیکارت میکنم همش تو خونه میخوری و میخوابی در حالی که من تو این چند سال در کنار خونه داری داشتم درس میخوندم. اینم بگم خیلی دهن بین و بچه ننس. اگه از کسی ناراحت باشه میاد عقدشو سر من خالی میکنه. بعضی وقتا انقد ازش ناراحتم که آرزوی مرگ خودم یا اونو میکنم. الانم بچه میخواد در حالیکه که من نمیدونم قراره باهاش بمونم یا طلاق بگیرم. خواهش میکنم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل محصل و خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با توجه به شرایطی که دارید و هنوز تکلیف خودتان در این زندگی مشخص نیست بنظرتان بچه دارشدنتان معقولانه است؟ فکر میکنید با آمدن بجه اوضاع بهتر میشود؟ وقتی دونفر هنوز نتوانستند نقش زن و شوهری خود را درست انجام دهند چگونه میتوانند نقش والد را داشته باشند
کتک زدن از سوی همسر به هیچ وجه قابل قبول نیست وقتی به منزل پدرتان رفتید چه چیزی تغییر کرد که برگشتید؟ ایا همسرتان تعهد دادند که دیگر دست روی شما بلند نمیکنند ؟آیا شما گفتید به شرطی برمیگردید که هردو نزد مشاور بروید و این موضوع را ریشه یابی کنید؟ والدینتان دربرابر رفتار همسرتان واکنشی نداشتند؟
بنظر میرسد همسر شما فردی عصبی با اعتماد بنفس پایین است که در هنگام براورده نشدن خواسته هایش شروع به پرخاشگری و کتک کاری میکند
به هیچ وجه با این شرایط اقدام به بارداری نکنید
به همسرتان بگویید تا زمانی که نزد مشاور نرفته اید و مشکلاتتان را حل نکرده اید قصد ندارید بچه ای را وارد این رابطه کنیدو حتما  با روانشناس به صورت جلسات حضوری در ارتباط باشید