حسرت مسافرت نرفتن در گذشته

سلام راستش من در گذشته بنا به دلایلی با خانواده به مسافرت نمیرفتم و حالا حسرت اون روزها رو میخورم چون معتقدم اون روزها جوون بودم و مسافرت بهم خوش میگذشته ولی حالا دیگه پیر شدم و فرصتهای مسافرت رو از دست دادم در نتیجه باعث افسردگیم شده حالا کمکم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام برشما کاربر گرامی
شمادر اوج جوانی هستید و فرصت بسیار برای لذت بردن درکنار خانواده و عزیزانتان دارید  اگر حال را رها کنید و افسوس گذشته را بخورید باید چند سال دیگر حسرت این روزها را داشته باشید
سعی کنید نهایت لذت را از درکنار هم بودنتان ببرید ودرلحظه زندگی کنید. اگر خودسرزنشیتان همچنان ادامه داشت میتواتید مشاوره حضوری داشته باشید تا ریشه این افکار منفی مشخص شود