علت لکه بینی با مصرف روکین

 سلام. من حدود شش ماه هست که قرص روکین مصرف میکنم و تو این شش ماه گاهی بعد از رابطه ترشح قرمز دارم مثل لکه بینی. یعنی جوری نیست که لباسم زیرم رو کثیف کنه. این حالت هم دائمی و در همه ماه های مصرف دیده نمیشه. می خواستم بدونم علت چی هست؟ آیا نیازی هست روش پیشگیری رو تغییر بدم؟ من سی ساله هستم و حدود نه ماه پیش سقط داشتم. و همون نه ماه پیش هم پاپ اسمیر انجام دادم و مشکلی نداشتم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز لکه بینی بعد از تزدیکی طبیعی تلقی نمیشه
پس لازمه دهانه رحم بدرستی چک بشه
از نظر وجود زخم، ویروس اچ پی وی ( حتی با وجود عدم ضایعه مشخص زگیل تناسلی)