ترشحات قهوه ای رنگ زیاد درعفته ی هفتم نشانه ی سقطه؟

سلام من هفته 7 بارداری هستم به روش iui  باردار شدم. هفته 6 سونو دادم جنین تشکیل نشده بود امروز ترشحات قهوه ای زیادی روی دستمال توالت دیدم و کمر دل پاهامم درد خفیفی دارن شیاف پرژسترون روزی 1 استفاده میکنم دکترم گفت یک هفته دیگه برم سونو ولی من خیلی ترسیدم ممکن نشانه سقط باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما استفاده از شیاف پروژسترون توصیه نمی شود زیرا احتمال بارداری پوچ وجود دارد و استفاده از این شیاف جلوی سقط طبیعی را می گیرد بهتر است با پزشک دیگری نیز مشورت داشته باشید تا دچار مشکل نشوید  موفق باشید.