اگرخانمی در چکاب سالیانه همیشه در قسمت مربوط به آزمایش ادرار مشخص شده باشد bacteria negativeولی امسال نوشته شده باشهbacteria few علت چه چیزی میتواند باشد؟ با توجه به اینکه ایشان هیچ سوزش خارش تکرر ادرار دل درد و ..... ندارد آزمایش پاپ اسمیر هم خوب بوده
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام درمان از راه دور میتونه کار خطرناکی باشه ! اگر کشت ادرار منفی باشه نشانه عفونت تناسلی است . آلودگی نمونه یعنی موقع گرفتن ادرار نمونه آلوده شده که توصیه های آزمایشگاه هنگام گرفتن نمونه باید رعایت بشه تا این مورد به حداقل برسه