سقط و بقایا و خونریزی مداوم

سلام من ۳/۱۰با قرص زیر زبانی سقط داشتم بعد اون یه تیکه از جفت به اندازه ۲۸میلی باقی موند که کورتاژ کردم و هشت روز خونریزی داشتم قطع شد ک دو روز بعد لکه دیدم رفتم سونو گفت یه تیکه ۱۱/۸*۸هنوز هست و ضخامت رحم۷ میلی هست که فرداش پریود شدم بنظرم چون خونریزی داشتم و چند تا تیکه اندازه عدس کنده شد الان بعد ده رور کمتر شده درحد لکه

امکان داره دیگه چیزی باقی نمونده باشه؟

چه اقداماتی لازم هست؟

خانم دکتر واقعا از این وضعیت خسته شدم چیکارکنم از خونریزی و لکه بینی خلاص شم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید به پزشک معالج خود که اجازه سقط دادند مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید