حسادت و وابستگی شدید

سلام من بچه گی عاشق پسر عمه م شده ولی چون ۱۳ سال با هم اختلاف سنی داشتیم من بیخیالش شدم و فقط تو فکر خیال عاشقش بودم در کل هم شخصیت حسودی دارم ولی بروز نمیدومو خود خوری میکنم تا وقتی که اون اومد خاستگاری منم فکر کردم اون مثل من عاشقم شده که اومده گفت آره و دوست دختر هم نداشته در مورد مورد های ازدواجش که با هم در ارتباط بود و به تفاهم نرسیدن گفت منم اوموقع مشکلی نداشتم تا یکی از اون موارد بهش پیام داد و منم رفتم به دختره گفتم دیگه پیام نده به همسرم گذشت و ما بعد ۸ماه عروسی کردیم عاشق همیم ولی من بعضی اوقات حسادت میکنم به خواهر و مادر و حتی بچه ها کوچیک محبت میکنه اما سعی میکنم خودمو قانع کنم تا زمانی که به طور اتفاقای چت هاشو با یه دختر که بهش برای ازدواج معرفی کردن رو خوندم خیلی حرفای عاشقانه زدن خیلی از قیافش تعریف کرده بود خیلی قربون صدقه هم میرفتن و تاریخش دو ماه قبل خاستگاری از من بود و رفت برا تحقیق فهمیده دختر خوبی نبوده حالا من احساس بی ارزش بودن میکنم حس میکنم اصلا عاشقم نبوده حس میکنم اون از من بهتر بوده خوشگلتر بوده حس میکنم فقط از روی معده اومده خواستگاریم نمیتونم از فکر گذشته ش دربیام تروخدا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
موضوعی که مطرح کردید مربوط به قبل از اشنایی با شما بوده است . هر فردی میتواند قبل از ازدواج بارها خواستگاری رفته باشد ویا خواستگار داشته باشد که برای اشنایی باهم صحبت هم کرده باشند یا ملاقات حضوری هم داشته باشند
از انجایی که شما نسبت فامیلی دارید شاید این مراحل را نگذرانده اید و برای شما پذیرش ان سخت است. همانطور که خودتان اشاره کردید ایشان ۱۳سال ازشما بزرگتر هستند و موقعیت ازدواج برایشان بیشتر مطرح بوده است و طببعی است که بیستر از شما مورد ازدواج داشته باشند
باتوحه به توضیحاتی که در مورد حسادت به محبت کردن همسرتان نسبت به مادر و خواهر و .. دارید توصبه میکنم  حتما مشاوره فردی داشته باشید . شما وابستگی ناسالم دارید که میتواند در دراز مدت در کیفیت رابطه تان تاثیر نامطلوب داشته باشد .درمورد طرز فکر نسبت به خودتان و اعتماد بنفستان هم باید مشاوره صورت بگیرد چرا که خودباوریتان کم است .شما انتخاب همسرتان هستید وباید خوشحال باشید که با اینکه موارد بسیاری برای ازدواج داشته اند شما را انتخاب کرده اند نه اینکه فکر کنید چاره ای جز انتخاب شما نداشته اند
با ارزوی بهترین ها