سلام هفته ٣٢بارداري هستم که الان متوجه شدم کم کاري تيروئيد دارم در واقع دير متوجه شدم و دارو مصرف نکردم ..چند درصد روي مغز جنينم تاثير گذاشته؟

 ايا حتما رو جنين تاثير گذاشته؟

عددش توي ازمايش زده شده۵.۶ البته اينم بگم که قبل بارداري ازمايش تيروئيد دادم و مشکلي نداشتم تقريبا يک ماه قبل بارداري...

لطفا جوابمو واضح بدين متوجه شم فقط ميخوام بدونم که احتمال اينکه جنينم سالم باشه هست يا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم بطور قطع نمیشه پاسخ داد
اگر غربالکری ها نرمال بوده پس تا حد زیادی جنین سالم هست ولی آثار روی هوش جنین بعد از تولد مشخص خواهد شد و نمیشه نظر خاصی الان داد