آیا خوردن قرص سیپروترون باعث سقط میشود ؟

سلام خسته نباشید من این ماه رابطه بدون جلوگیری داشتم احتمال میدادم که باردار باشم اخر ماه که نزدیک موعد پریودم بود اعلایم پریودی رو داشتم اما نمیشدم بخاطر همین پنج تا قرص سیپروترون خوردم افتادم به لکه ببینی بعد دوروز یه لخته خون تقریبا بزرگ دفع شدمیخاستم ببینم سقط بوده اگر سقط بوده بخاطر قرصایی که خوردم بوده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. احتمال اينكه اين تعداد باعث سقط شود خيلي بعيد است. در صورت شك به بارداري حتما آزمايش خون بدهيد.
www.dratoosabagheri.com