درد بعد از قرص مارولین

سلام به خاطر تنبلی تخمدان تحت درمانم و برای تنظیم پریودم قرص مارولین گرفتم حالا که ۵ روزه پریود شدم از درد دارم میمیرم واقعا وحشتناکه دردم تخمدان چپم داره از جاش کنده میشه کلیه هام هم به شدت درد گرفته روده هام هم به شدت می پیچن بهم خطرناکه برم بیمارستان یا بمونم تحمل کنم؟؟؟ یک ماه پیش هم از همه نظر چک شدم هم سونوی کامل هم آزمایش هم پاپ، توروخدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. اولين اقدام آزمايش ادرار و سونو است. بهتره بررسي كنيد.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​www.dratoosabagheri.com