سلام وقتتون بخير ١٩سالمه

دكتر برام متفورمين تجويز كردن روزي ٣تا ولي من با روزي ٢تا هم اسهال و دل درد شديد گرفتم كلا با توجه به اينكه قندم ٩٤هست ١.اصلا لزومي به مصرفش هست؟عوارض جانبي رو كه خوندم خيلي ترسيدم

٢.وزنم ٥٠و قدم ١٥٥هست و نميخام لاغر شم سينه هام كوچك هست با اين قرص ها درمان ميشه؟

اسپيرونولاكتون مصرف ميكنم روزي يك عدد و بايد از شب سوم پريودي روكين بخورم

DHEA 431.3

FBS 94

Oh-progesterone17 5.3

TSH 4.24

Prolactine 33.7

اگر لازم هست جواب كل آزمايش را بفرستم

آزمايش روز سوم پريودي

اطلاعات تکمیلی

سن ١٩ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر نیازی به مصرف قرص متفورمین ندارید می توانید آن را قطع کنید موفق باشید.