نوزاد نارس و شنوايي

سلام ،من در هفته ٣٥زايمان زود رس داشتم و نوزادم ده رورز تو دستگاه بود الان همه چيش عاليه و نرماله . الان ١٢رورشه اورديمش شنوايي سنجي ولي گفتن براي ما قابل قبول نيست جوابش چون نارسه بعد گفت كه حلزوني گوشش هم تكميله ولي ريز جزيياتش بايد تكميل بشه و گفت ٦ماهگي بيارينش

ولي من خيلي استرس گرفتم ميخواستم ببينم طبيعيه در نوزادان نارس؟و شنوايي مشكل دار نميشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، در مواردی که نوزاد زودتر از موعد متولد می شود  بهتر است معاینه گوش مجدد تکرار شود و جای نگرانی نیست.