سلام وقتتون بخیردر خصوص وجود این نوع از توده هیپواکو در سینه سوال داشتم.ممکنه در اثر جمع شدن شدن شیر بعد از زایمان ایجاد شده باشه؟ شیر من بعد از زایمان کم و بیش میومد که به دلیل استرس فراوانی که نوزادم تو nicu بستری بود خشک شد حالا متوجه شدم که این توده ایجاد شده..نمیدونم به خاطر فشار دادن زیاد سینم بوده که ایجاد شده یا از چیز دیگه ایه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر ربطی ندارد برای بررسی بیشتر باید به پزشک مراجعه نمایید