مشکل زناشویی

با عرض سلام .

بنده ۲۳ ساله و همسرم ۲۹ سالشونه تقریبا ۳ سال و نیم هست ک ازدواج کردیم و یک پسر ۵ ماهه داریم

همسرم قبل از ازدواج به من گفتن ک از پای خانم ها خوششون میاد و از تحقیر شدن لذت میبرن البته نه به اندازه مازوخیسم ک دوست داشته باشن بهشون آسیب برسه یا حتی دردشون بگیره در حد بو کردن و بوسیدن پا و....خب منم فکر میکردم کار ساده ایه ک مشکلی نیست و میتونیم ازدواج کنیم.در دوران عقد من به دلیل اینکه دانشگاهم در تهران بود و خانه مادرشوهرم هم اینجا بود خونه اونا بودم و هفته ای دو تا سه بار رابطه عادی داشتیم و حدودا هفته ای ۲بار هم من طبق فانتزی ایشون عمل میکردم و خیلی هم لذت میبردیم و مشکلی نداشتیم

الان که ۳ سال از عروسیمون میگذره و خصوصا الان که بچه دار شدیم در بهترین حالت هفته ای ۱ بار رابطه اصلی رو داریم اونم اگه من با نوع لباسی که میپوشم نشون بدم خواستار رابطه ام.ولی ایشون فقط تمایل خودش رو به تحقیر شدن نشون میده حتی بعضی وقتا که جوری لباس پوشیدم که دوست دارم رابطه داشته باشیم اونجا هم دوست داره یه جورایی من بهش دستور بدم مثلا میگه بگو چه کار کنم و من واقعا این طوری لذت نمیبرم دیگه خسته شدم اصلا از ازدواجم پشیمونم.اون مثل مردای عادی به رابطه فکر نمیکنه فقط به تحقیر شدن فکر میکنه درسته که میگه من اونم دوست دارم و خیلی لذت میبرم ولی همیشه فقط برای تحقیر شدن پیش قدم میشه قبلا واسه رابطه هم پیش قدم میشد ولی الان اصلا

حاضر نیست مشاوره هم بیاد چون میگه قبل ازدواج رفتم و اصلا فایده نداشته یه جا هم رفته بود دکتر  بهش قرص داده بودن ولی میگه اونا فقط میلم رو کم میکرد وگرنه من بازم علاقه ام وجود داشت.

کلافه شدم.وقتی تو رابطه میگه بگو چه کار کنم و خودش مثل مترسک فقط نگام میکنه و منتظره بهش دستور بدم واقعا دوست دارم از اونجا پاشم برم که اصلا نبینمش

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
فانتری های جنسی در رابطه تا زمانی که هردو طرف با آن مشکلی نداشته باشند هیچ ایرادی ندارد ولی هر وقت یکی از طرفین اذیت شود باید آن را تغییر داد.میتوانید قبل از رابطه خواسته هایتان را به روشی که همسرتان دوست دارند مطرح کنید مثلا بگویید امشب باید مواردی که میگویم انجام شود و در حین رابطه توضیحی نخواهم داد
اگر با این روش مشکلتان حل نشد حتما خودتان به سکس ترامیست مراجعه کنید تا راهکارهایی به شما ارائه شود