لکه بینی به جای پریود

من همیشه  پریودی نامنظم بوده ولی خوب از سال قبل به خوام بگم بهمن ماه و اسفند و فروردین دقیق پریود شدم من اردیبهشت ماه رمضون بود پریود نشدم راستی اردیبهشت پریود نشدم چون خیلی زیرگلوم دردمیکرد وبعضی علامتهای کم کاری تیرویید رو داشتم و البته سابقه اش رو توی خانوادمون داریم بخاطر کرونا نرفتم آزمایش بدم شروع کردم از نیمه اردیبهشت تا اولایل تیر قرص,کم کاری تیرویید گرفتم و خوردم. میگم شاید بخاطر اون خرداد و تیر لکه بینی پیداکردم.

۴ خرداد پریود شدم و تا ده روز لکه بینی داشتم اصلاً پریودی نبود بعد رفتم سونو دادم گفتن تنبلی تخمدان دارم بهم رفتم دکتر بهم دوفاستون و متفورمین من استفاده کردم ماه بعد پریود شدم ولی بازم لکه بینی بود اونم خیلی کم لکه های صورتی بود. بعد دیگه این ما هم بازم استفاده کردم متفورمین خوردم بازم به صورت لکه بینی سیاه است

از اوایل تیر دیگه قرص تیروییدنخوردم اما الان ۳ روز هست که لکه بینی سیاه دارم  نمی دونم باید چیکار کنم

نمیدونم مشکلم چیه رفتم دکتر زنان برام آزمایش هورمونی نوشته!جوابش باید ببرم پیش دکتر غدد یا زنان?

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید جواب آزمایش را به پزشک غدد  نشان دهید مصرف سرخود داروها عوارض دارد و باید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید.