سلام

خسته نباشین همگی

پسرم 8 ماه و ده روزشه وزن تولد 2650 و قد 48

الان 7500 وزن و قدش 66

برای قدش بردم فوق تخصص غدد در 6 ماهگی قطره زیتوکید داد ولی از اون موقع  دو سه ماهه میگذره فقط سه سانت اضافه کرده اصلا تاثیری نداشته

بنظرتون چیکار کنم. قطره اهن و ویتامین آد که بهداشت میده همونارم میدم بخوره میخوره غذام خوب میخوره اما نمیدونم چرا قد نمیکشه. دخترم تو 7 ماهگی قدش69 بود

خودمونم قدمون نرماله

چیکار کنم ایا زینک زوده براش

ایا همون ویتامین آد ک بهداشت میده خوبه یا ویتامین دیگه ای بخرم براش

ممنون میشم جواب بدین عزیزان

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم رشد قدی کودک در سال اول زندگی بیشتر از چند سانت در ماه تجاوز نمیکنه و در پایان یکسالگی حدود ۷۵سانتی متر طبیعی محسوب میشه که البته بستگی به ژنتیک هم داره
بهتره مجددا زیر نظر یک متخصص غدد اطفال باشید تا وضعیت بدرستی چک بشه