باسلام من در هفته بیست و چهار زایمان زودرس داشتم،دکتر بعد کورتاژ گفت سپتوم و رحم دوشاخ نداری آزمایش ایمنی انعقادی دادم مشکلی نداشتم،هماتوم در بارداری داشتم وخونریزی،دکترم گفت احتمال ضعف دهانه سرویکس کمه چون خیلی گفتن تکه تکه  شده بود کندگی جفت احتمال داره باشه،احتمالا احتیاجی هم به سرکلاژ نیست اما من به شدت میترسم ،ضعف دهانه رحم قبل بارداری چگونه قابل تشخیص هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

مناسب بودن طول سرویکس در انتهای سه ماهه اول بارداری با سونوگرافی مشخص میشه و قبل از بارداری نمیشه مشخص کرد
شانس زایمان زودرس در بارداری بعدی تا حدی بالا میره بنابراین باید از قبل از اقدام تخت نطر پزشکتون باشید و هر دو تا سه هفته از ابتدای بارداری ویزیت بشید