علت دیدن فیلم ها ی نامناسب توسط همسرم چیست ؟

سلام،من باردارم ،تو این سه چهارماه حالم خیلی بد بوده و با همسرم به جز سه چهاربار اون هم جزئی رابطه نداشتم ،تو این مدت همسرم که عاشقانه همو دوست داریم و پیش از این حتی اینترنت گوشیش رو هم روشن نمیکرد حالا در محل کار زمانهایی که بیکار و تنها میشه عکس و فیلم های نامناسب  میبینه(از تو گوشیش دیدم ولی خودش نمیدونه)،من خیلی دلم شکسته افسرده شدم نمیدونم چرا ولی انگار باورم نمیشه،اوایل فکر میکردم شاید یکی دوباره ولی الان هر روز میبینه، سعی کردم بیشتر بهش توجه کنم و نیازشو هرطور که شده برطرف کنم ولی فکر میکنم اصلا به بارداری من ربطی نداره و ایشون چون اینترنت وای فای محل کارش فعال شده تو بیکاریش عادت کرده به این موضوع،محبتش به من کم نشده ولی من نمیتونم با این موضوع کنار بیام،میترسم به روش بیارم قبحش بریزه و از این به بعد بیشتر پنهان کنه و اگر هم نگم همینجوری ادامه بده،تو این حالم این هم شده معضل بزرگی برام،لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
احساس شما را باخوجه به شرایطی که دارید کاملا درک‌میکنم ولی لازم است بدانید که این موضوع ربطی به شما و شرایزتان ندارد
رفتن مردها به سمت فیلم های مستهجن، همیشه به معنی زده شدن از همسر نیست؛ بلکه غالب بودن جنبه جنسی بر مردان سبب چنین رفتاری می‌شود؛ یعنی علی رغم اینکه با همسر خود مشکلی ندارند به عنوان تنوع از دیدن صحنه‌های جنسی لذت می‌برند.
اینکه همسرتان پورن تماشا می کند هیچ ارتباطی به ظاهر و زیبایی و اندام و جذابیت های جنسی شما ندارد
نگاه کردن به فیلم‌های پورن  بیشتر به حس کنجکاوی آقایان در زمینه ی مسائل جنسی برمیگردد.از آنجا که در جامعه ی ما در این حوزه، آموزش کافی وجود ندارد آقایان از سر کنجکاوی این فیلمها را می‌بینند و تصور میکنند که با دیدن این فیلمها علم و اطلاعاتی که در این خصوص لازم دارند را به دست می‌آورند، در حالی‌که تصور اشتباهی است. علاوه بر این، دیدن فیلمها میتواند برایشان لذتی هم به همراه داشته باشد. به همین دلیل هم عده‌ای از سر لذت طلبی این فیلم‌ها را مشاهده می‌کنند.»
اگر زندگی خوبی دارید، به هم عشق می ورزید، ارتباط خوبی با هم دارید و روابط جنسی تان مشکلی ندارد پس شاید لازم باشد زیاد سخت نگیرید و اعصاب تان را به هم نریزید. وبه رویش هم نیاورید اما اگر چنین نیست و اطمینان دارید پورنوگرافی معضلی در زندگی تان شده،  بهتر است مشکل را برطرف کنید. واز سکس تراپیست مشاوره بگیرید