علت پریود نشدن و بوجود اومدن کیست

دو ماه پریود نشدم بیست و چند روز پیش رفتم دکتر پروژسترون زد بعد دو هفته که نشدم رفتم سنو گرافی گفت کیست ۴۵ میلی متری داریی رفتم دکتر قرص جلوگیری داد تا بیست روز بخورم دیگه میشه سه ماهه که پریود نشدم هرمونام همه بهم میریزه .از بس سرچ کردم تو گوگل دیگه دارم میمیرم.تو سنوگرافی نوع کیستم و مشخص نکرد .من دو ماه پیش یعنی اردیبهشت یک ماه قرص جلوگیری خوردم ماه بعدش یعنی اول خرداد پری شدم دیگه نشدم چون قرص بارداری خوشم نمیومد دیگه نخوردم خرداد هم اقدام کردم به بارداری وسط دوره تخمک گزاریم کمر درد شدید گرفتم بعد موعودش پریود نشدم و فهمیدم که کیست دارم بعد تو اینترنت گشتم میگفتن شاید کیست جسم زرده که بعد از تخمک گزاری ایجاد میشه کلی راجعبش خوندم بعد امروز یه جا خوندم که قرص اهنم باعث کیست میشه و من کل ماه خرداد و هفته ی دو بار قرص اهن خوردم یه بسته هم زینک خوردم بنظرتون برای اون کیست در اوردم؟

اینم بگم بعد اینکه پروژسترون و زدم و پریود نشدم و قرص پیشگیری و شروع کردم رگ های پشت رونم زده بیرون نازک و ریز و یه چند تا هم جوش در اورده ایا اینا همه بخاطر قرص اهن ک اینجور شدم یا نه؟

را هنماییم کنین ۲۳ سالمه و بچه ندارم .دکترم هفته پیش رفتم فقط قرص پیشگیری داد دلیل کیستم چیه چکار کنم هرمونام منظم شه

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم به پزشک زنان دیگری مراجعه کنید لازمه چکاپ کامل هورمونی انجام بشه تا وضعیت شما کامل بررسی بشه
کیست ساده تخمدانی سبب تاخیر در پریود نمیشه