سن بارداری را چگونه حساب میکنند؟

سلام وقت بخیر

من باردار هستم و تاریخ اولین روز آخرین عادت ماهیانه من 3 دی 98 می باشد. امروز برای سونوگرافی رفتم و با توجه به سونوگرافی های قبلی جنین من 29 هفته و 6 روز دارد و تاریخ زایمانم 8 مهر است ولی سونوگرافی امروز عنوان کرده که جنین 31 هفته و 1 روز دارد و تاریخ زایمانم 30 شهریور است. آیا امکان دارد رشد جنین به نحوی بوده باشد که سن بارداری من بالاتر رفته باشد یا اینکه این خطای دستگاه است و تاریخ زایمان بر اساس عادت ماهیانه محاسبه می شود؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر قاعدگی منظم بوده اساس تاریخ زایمان اولین روز اخرین قاعدگی هست.
گاهی سونوکرافی خطای یک هفته ای نشون میده خصوصا اگر در مرمز دیگری انجام شده باشه