سلام خسته نباشید خانوم دکتر بند ناف جنین من تک شریانی هستش و سونو ان تی فهمیدم من سابقه یک ‌سقط توی ۶ هفته داشتم قبلا دکترم از ۵ هفته قرص آ اس آ و از ۸ هفته همراه اون بهم ایزوکسوپرین داده بودند دکترم سونو و ازمایش غربالگری اولمو دیدن گفتن خوبه مشکلی نداره فقط نگرانی من ازاینه که اون دوتا قرصم تموم شدن و دیگه بهم ندادن بهشون گفتم گفتن لازم نیست دیگه

 مگه نمیگن بند ناف تک شریانی خونرسانی کم میشه به بچه لازم نبود بازم این قرصارو بخورم تا خونرسانی بهش خوب باشه؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام تجویز دارو در دوران بارداری بستگی به جواب آزمایشات و سونوگرافی دارد و در هر مرحله بسته به شرح حال شخص و جواب آزمایشات تصمیم گرفته می شود می توانید جواب آزمایشات و سونوگرافی خود را به پزشک دیگری نیز  نشان دهید تا نظر قطعی داده شود موفق باشید