با این خواستگار چه کنم ؟

سلام خسته نباشید . خواستگارم کارمند هست پسر عمم هست . خواستگارم شمارمو از واسطه گرفت و روز اول خیلی خوب باهام چت کرد که دلتنگتونم و بیاید خونمون و درسات کی تموم میشه ؟و قلب فرستاد و...  خلاصه هنوز نیومدن خواستگاری.  قراره هر وقت بیاد خونمون با بابام حرف بزنن.  منم بهش گفتم شما هم بیاید خونمون گفت فعلا بابام ذهنمو درگیر کرده (باباش پاش شکسته)  چند روز گذشت و اصلا پیام نمیاد . دیر استوری هامو سین میکرد . و زیاد آنلاین نمیشد که بگم آنلاین میشه و پیام نمیده.  بعد چند روز پیام داد دو کلمه احوال پرسی بعد سریع در اومد گفت شب خوش گلم . باز چند روز گذشت و اصلا پیام نداد😔 بعد چند روز گذشت و پیام داد که عاشقتم عشقم آرزو می 😳خیلی دوست دارم دلم برات تنگ شده حتما باید بیاید خونمون.

گفت بهت  علاقه دارم نمیدونم آینده چی میشه ولی هر اتفاقی بیفته چه بهت برسم یا نه دوستت دارم . میخوام همه دنیا تو باشی و.. منم گفتم چجوری عاشقمی؟؟ تو که اصلا منو نمیشناسی؟ گفت : خب آره خیلی از نزدیک با هم نبودیم ولی همیشه حواسم بهت بوده. دروغ میگفت هر وقت میرفتیم خونشون پشتش رو میکرد به من می نشست و نگام نمی کرد . منم بهش گفتم عزیزم و همچنین و شب خوش و... خلاصه دیشب بود که در اومد این حرفا رو بهم زد و دیگه پیام نداد و ازش خبری نشد. فکر کنم باز بعد چند روز میخواد پیام بده. چرا همچین میکنه عجیب غریبه ؟ پیام نمیده کم محلی میکنه . حس کردم دروغ میگه دوست دارم و اینا . کاش اینا رو بهم نمی گفت تا پیام ندادنش رو بزارم  به پای خجالتی بودنش . ولی خب الان فهمیدیم که نه خجالتیه و نه مغرور پس چشه که نه پیام نه چیزی . البته بگم سرش یکم شلوغه . ولی خب تایم آزاد زیاد داره خب. سه تا سوال دارم ازتون

۱ چرا پیام نمیده ؟

۲ من چیکار کنم.  عکس العملم چی باشه ؟ پیام بدم ؟ یا بی محل کنم ؟

۳ جواب مثبت بدم یا منفی ؟؟ شرایطش عالیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ شغل دانشجو دام پزشکی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
به نظر ميرسه ايشون خودش هم خيلي متوجه نيست كه چه رفتاري داره انجام ميده اگه فاميل هستين چرا انقدر همديگر را نميشناسيد و اينكه يهو صميمي بشه از الفاظ قشنگ استفاده كنن يهو سرد كاملا از بي تعادلي ناشي ميشه
چي شده كه انقدر پيگيرين كه جواب ميده يا نميده
اينكه قراره اينده چي بشه
اگه خواستگارن كه سيستم مشخصه و اگر نه باز هم اين رفتار منطقي نيست
در راستاي سوالاتتون جز اون فرد كسي نميدونه چرا ولي به نظر ميرسه يا براي اون جدي نيست موضوع يا به نوعي داره بازي رواني در مياورد و حتي شايد رابطه اي موازي رو جلو ميبره به نظرتون به چه دليل براي كسي كه ميدونيد غيب ميشه مسيج بدهيد يا اينكه ايا شرايط مناسب دليلي بر خوشبختي هست وقتي فردي حتي قبل از خواستگاري انقدر بي تعادل رفتار ميكنه و باعث گيجي و عدم امنيت شما ميشه نياز به فكر خيلي زياد داره و بررسي بيشتر
ضروريه  مشاور پيش از ازدواج برويد .