سلام من به صداهایی مثل صدا دادن دهن وقت غذا خوردن چایی و هرچی که باعث بشه صدا تولید بشه.صدای ریز حساسم و خانوادم اصلا توجه ندارن و از لج من علنا اون کارو انجام میدن در حالی که اگر بادهان بسته غذا بخورن همه چی تمومه .توی اون حالت انقدر عصبانی میشم که خدا میدونه من چکار کنم از این مشکل خلاص بشم؟ واقعا کل زندگیمو درگیر کرده.وقتی به خانوادم میگم در جواب میگن تو مارو نمیپسندی و ادا درمیاری درحالی که اینطور نیست .من واقعا چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٥ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
گاهی ما از صدای بلعیدن یا با دهان‌پر حرف زدن و هرچیزی که به دور از ادب اجتماعی است بدمان‌می آید که منطقی است ولی گاهی صداهایی که مارا ازار میدهد برای دیگران عجیب است که چرا ما به کوچکترین صدا حساسیم .اگر صدابیزاری شما در حدی است که میگویید ریزترین صداها هم شما را ازار میدهند احتمال دارد دچار میسوفونیا یا همان صدابیزاری شده اید
روش‌های گوناگون روان‌درمانی برای میسوفونیا وجود دارد. مهم‌ترین روش‌های درمانی این اختلال هیپنوتیزم درمانی  است که میتوانید انجام دهید
روش نوروفیدبک نیز می‌تواند به عنوان یک روش جانبی  به کار برده شود.
مدیتیشن نیز یکی از روش‌های رفتاری است که روان‌شناسان به کسانی که دچار صدا بیزاری هستند سفارش می‌کنند.
مدیتیشن نه تنها به آرامش ذهن کمک می‌کند بلکه می‌تواند به افراد در توجه انتخابی کمک کند. این مورد به افزایش تحمل بیماران در هنگام شنیدن صداهای آزار دهنده کمک می‌کند.
سبک زندگی ناسالم نیز می‌تواند زمینه‌ساز بروز یا افزایش شدت صدابیزاری شود. برای تغییر سبک زندگی و تغییر رفتارهای ناکارآمد می‌توانید از روان‌شناس کمک بگیرید.