خودارضایی

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم چطوری میشه خودارضایی رو کنار گذاشت؟ نمیدونم چم شده من باردارم هفته ۲۶ هرروز میگم نمیکنم و باز وسوسه میشم و انجامش میدم میخواستم بدونم برای جنین عوارض داره؟

 یا احتمال داره زایمانم زودرس بشه؟ منظور از زایمان زودرس یعنی چند وقت بعد کاری که انجام میدم؟ توروخدا خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر ارتباط عاطفی و‌فیزیکی مناسبی با همسرتون ندارید  و‌خودارضایی دلیل اصلیش اینه تا حدی طبیعیست آنا در غیر اینصورت و با وحود داشتن رابطه جنسی درست با همسر وسواس بیمارکونه برای خودارضایی دارید لازمه سکس تراپیست شمارو ویزیت کنن تا طی چند حلسه مشاوره این عادت رو‌ کنار بزارید
اگر منعی از طرف پزشکتون برای ارضا شدن و‌ بطورکلی  نزدیکی در بارداری ندارید خطری جنین رو‌تهدبد نمیکنه