عفونت در بارداری

سلام من هفته دهم بارداری هستم  و دارم از شیاف پروژسترون به صورت واژینال استفاده میکنم من قبل حاملگی احساس سوزش داشتم و الان هم ادامه داره اما ترشح زیاد ندارم و بوی بدی هم حس نمیکنم وتوسط پزشک هم معاینه نشدم پزشک خودم تا یک ماه دیگه نمیتونم برم خواستم بپرسم این عفونت خطرناکه برای جنین؟ واین که باید چه کاری انجام دهم ؟با وجود مصرف شیاف واژینال میتونم از پماداستفاده کنم.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر گهگاهی سوزش دارید و دائمی نیست و ترشحات بدبو و رنگی ندارید می توانید صبر کنید  اگر بهبود نیافتید تا در ویزیت بعدی به پزشک خود اطلاع دهید و از شیاف می توانید  مقعدی نیز استفاده کنید موفق باشید.