آمپول سینافکت قبل انتقال

سلام و خسته نباشید

من برای دومین بار هستش که قبل آی وی اف بهم آمپول سینافکت رو تجویز میکنن و هی انتقال رو عقب میندازن

میخواستم بدونم علت تزریق این آمپول چی هستش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بستگی به شرح حال هر فردی دارد و برای همه افراد یک نسخه تجویز نمی شود باید از پزشک خود که جواب آرمایشات و سونوگرافی شما رو رویت کرده و شرح حال کاملی از شما دارد و نظر قطعی را می دهد سوال بفرمائید زیرا به این شکل بدون شرح حال نمی توان نظر قطعی را داد موفق باشید