قرص ال دی برای منظم شدن قاعدگی

سلام خسته نباشید من کیست تخمدان ندارم و قرص ارژانسی مصرف کردم چون پریودم نامنظم شده . برای تنظیم پریودم میخوام وقتی پریود شدم از روز پنجم قرص ال دی بخورم اما چون قرص ال دی باعث عدم تخمک گزاری میشه و عدم تخمک گزاری باعث ایجاد کیست تخمدان میشه واقعا نمیدونم چیکار کنم ک پریودم منظم بشه ال دی نخورم و پریودم خود به خود منظم میشه؟ یا ال دی بخورم؟

تورو خدا جواب بدید خیلی نگرانم....

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام استفا ده از قرص اورژانسی به علت عوارضی که دارد توصیه نمی شود برای منظم شدن پریود خود  یک تا سه دوره از قرص ال دی استفاده کنید موفق باشید.