سلام خسته نباشید من مشکل تخمدان دارم کیست ریز دارم قبلا ای و اف کردم جواب نگرفتم دارو و امپول هم مصرف کردم باز نتونستم باردار بشم .الان این ماه رفتم دکتر سه تا امپول نوشته برام یدونه قرص لتروزول و ۶ پریود سینالف زدم ۹ پریودامپول هوموگ و ۱۳ پریودم امپول اوویترال تو روز ۹ درد زیادی داشتم یک روز کیت تخمک گذاری هم استفاره کردم مثبت شد

فقط میخوام بدونم امپول اوویترل واسم کمک میکنه باردار بشم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

تمام داروهای تحویز شده برای تحریک تخمک گذاری استفاده میشه ولی اینکه شما باردار بشید یا خیر کاملا بستگی به تمامی شرایط شما داره که لازمه کاملا بررسی بشه