سردی همسرم و وابستگی به خانوادش

سلام یه بچه شش ماهه دارم .شوهرم از وقتی باردار بودم تا الان جدا از من میخوابه. بعضی اوقات رابطه داریم ولی زود گذر.وقتی دلیلش رو ازش میپرسم بهونش اینه که شبها با صدای تلویزیون خوابش میبره.قبلا خیلی شکاک بود هزار و یکجور بهم تهمت میزد.با خونوادم هم رفت و امد نمیکه. کلا ادم عقده ایی هست.بعضی وقتها بحدی ناراحتم میکنه که میخوام عوض تموم این سالها رو که عذابم داده سرش تلافی کنم.از خونوادش هم متنفر شدم چون خیلی آویزونش هستن و این درک رو ندارن که کسی که ازدواج کرده رو انقدر ازش آویزون نمیشن.یعنی شعورش رو ندارن.تو زندگی ما هم خیلی دخالت میکنن لطفا بگین با همچین آدمی چیکار کنم؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
با اين شدت خشمي كه شما از همسرتون و خانوادش داريد قطعا هيچ راهي بهتون كمك نميكنه چون هرچه هم تلاش كنيد براي بازسازي مجدد يا يك شروع ارام دوباره اين خشم مانع ميشه اول بايد خشمتون را مديريت كنيد و باهمه مشكلات بدونيد كه ايشون پدر فرزندتونه و تلافي لازم نيست باهم صحبت كنيد كه براي خواب برگردن به اتاق و كلا راجب اين احساس سردي كه داريد صحبت كنيد حرف هاي ايشون را بشنويد و سعي كنيد رابطتون را نزديك تر كنيد بجاي مدام مرور رفتارهاي اشتباه ايشون و اونچه براتون خوش ايند نبوده سعي كنيد الان به عنوان يك زوج كه مسئوليت كودكي را دارند رابطه را از نو بسازيد حتما جلسات مشاوره زوجي داشته ياشيد و ضروريه كه يا يك خانواده درمانگر صحبت كنيد .