قرص ال دی

سلام من دو ماه از قرص مارولین استفاده میکنم اما خیلی بی نظم میخورم .مثلا یک شب فراموش میکنم و یک شب دو تا میخورم ماه اول هیچ مشکلی نداشتم اما ماه دوم قرص رو که قطع کردم پریود نشدم چون رابطه ی محافظت نشده داشتم ترسیدم دوشب هر شب دوتا باهم خوردم الان نزدیک سه هفته  میگذره اما پریود نشدم. بی بی چک هم زدم چند تا منفیه.

 ایا امکان بارداری وجود داره یا هورمونهام بهم ریخته ؟ چی کار  کنم که پریود بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر کسی قرص ضدبارداری را نامرتب بخورد ، باعث بی نظمی قاعدگی و حاملگی ناخواسته خواهد شد . بتا اچ سی جی را دو هفته دیگر تکرار کنید .