مشکل ادرار

۹سال پیش سرما خوردم رفتم دستشویی دیدم رنگ ادرارم تیره شده. زیاد جدیش نگرفتم.بعد از اون دیگه هر بار یه سرماخوردگی کوچک باز رنگ ادرارم تیره میشد بعد خوب میشد.تا که بعد از چند سال حامله شدم چهار ماهم بود دیدم رنگ ادرارم باز تیره شد .همراه خون و با بوی بد رفتم دکتر زنان ۴روز بستریم کرد کلیم خیلی درد میکرد.بعد خوب شدم و بعد زایمانم الانم با سرماخوردگیم رنگ ادرارم تیره میشه الانم با بوی بدش درگیرم چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با توجه به شرح  حال شما باید زودتر  به پزشک متخصص کلیه مراجعه کنید تا درمان شوید  موفق باشید.