مورفولوژی و اسپرم 1%

سلام من ۳۲ سالمه تقریبا ۵ ساله ازدواج کردم ۲ ساله اقدامم ولی بچه دار نشدم. ۲۹ خرداد و اول خرداد آی او آی شدم که ناموفق بود به هر دکتری که مراجعه میکنم میگه نازایی بی علته. امروز آزمایش اسپرموگرام همسرم و خوندم دیدم مرفولوژیش پایین یعنی نرمالش ۱۸ هست. اولین بار که یک درصد بوده. احتمالش هست این دلیلی برای باردار نشدنم باشه؟ و چکار باید کنم ؟میشه تغییر داد مورفولوژی رو؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید تحت نظر مرکز تخصصی ناباروری باشید تا پزشک ارولوژیست همسر شما را درمان کنند و پروسه درمانی خود را تحت نظر مرکز تخصصی ناباروری ادامه دهید تا نتیجه بگیرید موفق باشید