علت درد داخل رحم و تیر کشیدن آن تا زیر شکم بعد از اتمام پریودی .تازه دو روز هست پریودم خوب شده تا الان هم نزدیکی نداشتم روز دوم اماده سازی رحم برای بارداری هم هستم اما این درد بمدت دو ساعت بطورخفیف شروع شده وادامه دارد در پریود سونوگرافی شکم و تخمدان و رحم انجام دادم همه چی خوب بود ممنون میشوم بگوید علت درد چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

این دردها به علت تخمک گذاری می تواند به مدت موقت  طبیعی باشد و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید