ترس از طلاق و دوری از بچه

سلام من شوهرم همش تو دعوا میگه اخرش ازت جدا میشم فقط منتظرم دخترمون ۷ سالش بشه ولی بعد که اشتی میکنیم میگم چرا اونجوری گفتی میگه از حرصم و من هیچ وقت ولت نمیکنم. ولی ما کلا باهم تفاهم نداریم و صدتا مشکل دیگه دارم باهاش. فقط از ترس اینکه بچم بعداز ۷ سالگی پیشم نیست موندم نمیدونم بمونم یا برم؟ چون میترسم به محض اینکه ۷ سالش شد جدا بشه .حالا نمیدونم موندنم درسته یا نه؟ تو بحث های عادی هم همیشه میگه یه فکری به حال خودت بکن مثلا میگم پول جمع کنیم خونه بخریم میگه تو برو به فکر خودت باش .واقعا خسته ام از بلا تکلیفی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
ميتونم بفهمم چقدر تحت فشار هستين و چقدر شنيدن اين حرف ها باعث ازارتونه
چرا صبر ميكنين كه اين حرف هارا بشنوين و چرا هر سري بعد از دعوا منظور ايشون رو جويا ميشويد ايا ميخواهيد بهتون اعتماد داده بشه كه قصد جدايي ندارن ؟ خودتون چي ايا شما با همين سيستم و روش زندگي ميتوانيد تحمل كنيد ايا ده سال بعد همين مدل رابطه باشه باز هم توانايي داريد خودتون كجاي اين زندگي هستيد
فرزند شما با تموم بچگي است شاهد تمامي اين تنش ها و اين مدل ارتباط هست و قبل از سن اينكه بتونه با پدر باشه اسيب هاي لازم رو ميبينه پس بهتره يك تصميم جدي بگيريد و مدام گوش به زنگ نباشين
حتما حتما با مشاور خانواده صحبت كنين و سعي كنين شغلي براي خود پيدا كنين و استقلال مالي به دست بياورين.