لاغری همسرم

سلام شوهر من ۳۰ سالشه و نسبت به قدش لاغر هست و خیلی سخت چاق میشه. الان ۱۸۰ قدش هست و وزنش ۶۰ .

آزمایش تیرویید هم داد و مشکلی نداشت.

به محض اینکه غذا نخوره کاهش وزن چشمگیری پیدا می‌کنه اما وقتی خوب غذا میخوره اصلا تغییر محسوسی نمی‌کنه و وزنش یا تغییر نمیکنه یا در حد نیم کیلو بعد از ماه ها شاید اضافه بشه.

هم من ناراحتم هم همسرم

دلم نمی‌خواد به مکمل های غیر استاندارد رو بیاره

خیلی هم ضعف می‌کنه و سریع فشارش میافته

میشه راهنمایی کنید که چکار کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

با سلام
رژیم تخصصی افزایش وزن در کنار مکمل های مجاز و بدون عوارض برای بالا رفتن وزن ایشون ضروریه. تمام افرادی که وزنشون بالا نمیره قطعا کمتر از حد لازم مواد غذایی را استفاده می کنند.