فیلم مستهجن

من امشب تو گوشی شوهرم چندتایی فیلم  مستهجن دیدم عصبی شدم حالم بده نمیدونم چه رفتار و سیاستی با شوهرم داشته باشه بگم یا نگم؟من گفتم نگم چون شوهرم میگه چرا رفتی سر گوشیم یا رمز گوشیشو عوض کنه

میگم نکنه وقتی با من رابطه داره اونا رو بجای من ببینه یا مقایسه کنه این فکرا دیوونم میکنه چندشم میشه سرد میشم ازش دلم دیگه نمیخوادش. بنظرتون بگم یا نه به روش نیارم درست میشه؟

 قبلا هم شوهرم اعتیاد به این فیلما نداشت ولی میفرستادند رفیقاش براش میدید بعد حرف زدم باهاش بعد چند وقت خود به خود پاک کرد حالا نمیدونم چیکار کنم اون سری کلی بحث باهم داشتیم

حالا بهترین سیاست چیه؟

و اینکه واقعا توی رابطه اونا را جای من میزاره و مقایسه میکنه ؟

شوهرم۳۴سالشه

اگر چیزی نگم به نظرتون خودش پاک میکنه یا هرروز میبینه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
اینکه به حریم شخصی شوهرتان ورود کرده اید و گوشی ایشا ن را چک کرده اید نشان از عدم اعتماد بین شماست و متاسفانه پیامد خوبی ندارد
نمیتوان گفت دیدن فیلم نشان از خیانت و یا انحراف جنسی است .
اگر در رابطه زناشوییتان مشکلی ندارید و دیدن فیلم را به رابطه باشما ترجیح نمیدهند مشکلی نیست و یک کنجکاوی به حساب می آید
ولی اگر رابطه تان کم شده و دیدن فیلم را به رابطه با شما ترجیح میدهند باید با یک سکس تراپیست صحبت کنید