ترشحات قهوه رنگ

سلام ۲۷ سالمه مجردم مدتیه ترشحات قهوه ای رنگ دارم که متمایل به سیاه میزنند تا یک مدت خوب شده بودم ولی باز همون ترشحات دارم خارش ندارم ولی در حد کم ممکن ی خارش سطحی داشته باشه به خاطر شرایط بد کرونا امکان رفتن به دکتر رو ندارم. دارویی چیزی هست که این ترشحات متوقف کنم تا بتونم برم دکتر؟

خیلی اذیت کنندست تا حدود سه ماه بی وقفه ال دی خوردم البته به دستور دکتر قبل از کرونا ولی بعد تنظیم پریودم ترشحات متوقف شد ولی باز ادامه پیدا کرده و نمیتونم برم دکتر چون شهرستانیم و دکتر تو شهرمون نیست که برم باید برم شهر

 لطفا کمکم کنید چی بخورم متوقف بشه؟ علت ترشحات چیه ؟ پریودمم تنظیمه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل اتمام تحصیلات وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید اول آزمایش های هور مونی و سونوگرافی انجام بدهید  تا علت مشکل شما بررسی شده و دارو تجویز شود موفق  باشید.