دخترم شب تو اتاقش تنها نمیخوابه

سلام،من یه دختر ۱۲ ساله دارم که شبها اصلا تو اتاقش نمیخوابه و خیلی میترسه و این مسئله خیلی نگرانم میکنه،لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
این ترس یا می تواند به علت اضطراب جدایی باشد یا ترس از مفاهیم انتزاعی مثل روح که در این سن شکل می گیرند . جای ترس و نگرانی نیست. بهتر است به یک روانشناس مراجعه کنید تا ابتدا ریشه ی این ترس را تشخیص دهند و بعد بتوانند درمان ارائه دهند.
موفق باشید.