خیانت نامزد

سلام خدمت شما مشاور عزیز به راهنماییتون به شدت نیاز  دارم

منو یه پسری دو سال همو میخوایم ،من ۱۹ اون ۲۴ سالشه شهرامون چهار ساعت فاصله داره ،بعد  از همون اول هم قصدش ازدواج بود هفته اول اشنایی مادرشو اورد دیدنمون واسه اشنایی بیشتر

از طریق دوستم باهم اشنا شدیم ایشون میشه دوست نامزده دوستم

بعد شیش ماه پیش من اومدم با ی خط دیگه تلگرام نصب کردم

و اکانت دختر ساختم بهش پیام دادم اونم گفت تنهام و .... کسی توی زندگیم نیست

و حرفای سکسی میزدم اونم پا به پام ادامه میداد وقتی بهش گفتم خودمم افتاد به غلط کردن ،خواستم ترکش کنم ،بهش گفتم چرا اینکارو کردی گفت بهم محبت نمیکردی به حرفم گوش نمیدادی

با کلی جنگ و دعوا یه فرصت دوباره بش دادم

الان شیش ماه گذشته از اون موقع گذشته خواستگاریمم اومد و کلی منت خانوادمو کشید که دخترتونو میخوام و...

دو ماه دیگه نامزدیمونه

الان از اون موقع تاحالا نتونستم بهش اعتماد کنم هنوز که هنوزه بهش شک دارم میترسم توی زندگی اینده بهم خیانت کنه شبو روزم گریه اس😪 چکار کنم نظرتون چیه دوباره اعتماد کنم؟؟😞

در ضمن قبلا هیچی ازش ندیدم خیانت و اینا اصلا ندیدم و من رو به همه اشناها از همون اول معرفی کرد و به همه گفت که عاشقمه

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
با توجه به سن شما و خواستگارتان و اینکه از دوشهر مختلف هستید و مهمتر از همه بخاطر موضوعی که باعث ناراحتیتان شده بهتر است قبل از اعلام نامزدی با ایشان برای مشاوره ازدواج اقدام کنید تا با صحبتی که باهردو شما میشود همه جوانب سنجیده وارزیابی شود