برون گرایی

سلام

لطفا کمکم کنید من فوق‌العاده ادم برون گرایی هستم و از این موضوع خیلی خسته شدم و آسیب دیدم.

چیکار کنم تا انقد همه هیجانات و‌احساساتمو به نمایش نزارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل درمانگر اتیسم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيزم
برون گرايي و درونگرايي تيپ هاي شخصيتي هستند فرمول دقيقي نيست كه يك فرد برون گرا كامل درون گرا بشه و بالعكس
بهتره نقاطي كه اسيب ديديد را مشخص كنيد و مرز بندي كنيد
مثلا از گفتن مشكلات خودتون به ديگران اسيب ديديد اين را در نظر داشته باشيد و براي خودتون حريم بسازيد اينكه بجاي گفتن به همه ميتونيد تنها به يك يا دونفر امن بگيد ميتونيد بنويسيد يا اين هيجان ناشي از گفتن را به نوعي ديگر خالي كنيد مثل ورزش و...
ما ميتونيم روي تك تك رفتارهامون كنترل داشته باشيم و مناسب موقعيت بروز بديم نشون دادن هيجان بد نيست اما به نوعي بايد روي اوج گيري اون كار كنيم مثل اينكه براش فيلتر نصب كنيم  .