جفت پایین در بارداری

سلام روز بخیر در سونوگرافی هفته 18 پزشک گفتن جفت پایینه و موقعیت posterior low lying grade i دارد . البته خونریری ندارم . آیا در ماههای بالاتر جفت در موقعیت بالاتر قرار میگیره ؟ با توجه به اینکه شاغل هستم آیا نیاز به استراحت وجود دارد ؟ سپاسگذارم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله معمولا در سه ماهه دوم بارداری با رشد جنین جفت بالا می رود اما نباید پیاده روی طولانی  و یا فعالیت های سنگین داشته باشید موفق باشید