تشخیص اتیسم

با سلام. فرزند دختر 20ماهه ای دارم که هنوز قادر به راه رفتن نیست و حرف نمیزنه فقط دد و نه نه نه میگه و اگه بخواد کسیو صدا کنه به همه میگه عزیز.کلا درک ضعیفی داره و اشاره نمیکنه. کارایی که میکنه: دست دسی.آهنگ میذارم میرقصه میگم پاشو بشین میشبنه میگم بیا میاد پیشم ولی احساس میکنم هیچیو نمیشناسه. در سن 14ماهگی به مدت یکماه کاردرمانی رفت و ارزیابی شد و روانشناس کودک گفت که اتیسم نیست.به موقع گردن گرفت و نشست ولی تا سن 14ماهگی هیچکاری نمیکرد چون خیلی اضافه وزن داشت ولی بعدش تونست سینه خیز بره غلت بزنه و چهار دستو پا بشه و از حالت نشسته بشینه و بلعکس. دست به وسایل میگیره بلند میشه ولی گشت زنی نمیکنه. به شدت ترسو. بخاطر کرونا نتونستم ببرمش کاردرمانی. حالا به دکتر مغزو اعصاب مراجعه کردیم و گفت احتمال اتیسم زیاد و بهش آمپول سیتی کولین و قرص ریسپریدون داده. و گفت اگه بعد 50روز راه نرفت بیارید نواز مغز. اینم بگم من خودم افسردگی دارم چند ساله و باکسی رفتوآمدی نداریم و بچم تا حالا همبازی نداشته. ولی با پدرمادرم و خواهرام و شوهراشون خیییلی خوب رابطه برقرار میکنه و خوش خندست و ارتباط چشمی داره و واکنش به اسمش شاید 70درصد باشه. ولی با بقیه اصلا ارتباط برقرار نمیکنه و کسی بیاد طرفش گریه میکنه. کلا بچه آرومیه و تو خونه اصلا گریه و اذیت نداره.به اسباب بازی خاصی ام علاقه نداره. باهمه چیز بازی میکنه. من به شدت درمانده شدم و خیلی نگران اتیسم هستم.اینم بگم دوتا از خواهرشوهرام افسردگی شدید دارن و چندبار بیمارستان روانی بستری شدن.ینی ممکنه بیماری دیگه ای داشته باشه؟ میشه لطفا منو راهنمایی کنید؟چه دکتری ببرم بچمو؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بتظر نمیرسه فرزند شما اتیسم داشته باشند پیشنهاد میکنم با چند دکتر دیگر مشورت کنید و بعد اگر همه انها مصرف قرص را تایید کزدند استفاده کنید
درسن دختر شما مصرف قرص باید با احتیاط انجام شود
بهتر است کلاس های کاردرمانی را با رعایت بهداشت  ادامه دهید و اگر پیشرفتی حاصل نشد به دکتر بروید