سلام وعرض خسته نباشید خدمت تمام متخصصین مهربان و دلسوز پسر یک سالم با وزن3900وقد 50 بدنیا امد همه چیز تا 7 ماهگی روبه رشد بالا و خیلی عالی بود اما متاسفانه از پایان 7ماهگی تا همین الان نمودارش وزنش تقریبا صاف شده درواقع از 7ماهگی تا 12 ماهگی 900گرم بیشتر اضافه نکرده و وزن الانش 9400 هست و ازهمون 8ماهگی گوشت پاها ودستاش که خیلی تپل وسفت بود شل شد همیشه هم بی اشتهاس ولی من با بازی بهش 4 تا 5 وعده غذا رو میدم دکترای مختلف با آزمایشات مختلف هم داده و همه چیش نرمال بوده.دیگه عاجز شدم از بس بهش رسیدم وزنش خوب بالا نیومده الان درطول روزهم شیر بهش نمیدم تاغذاشو خوب بخوره..توروخدا راهنمایم کنید
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام لطفا قد فعلی خوابیده و سن دقیق تقویمی فرزند دلبندتان را ارسال نمایید تا بتوانم در مورد ایشان اظهار نظر دقیق نمایم با تشکر دکتر پیام فرح بخش