نامزد سابق شوهرم

سلام من18سالمه شوهرم قبلا با دختر همسایشون دوست بوده و اونو میخواسته. دختره هم باهاش چت میکرده موقع خواستگاری جواب رد داده

من موقع نامزد کردیم که شوهرم باهاش چت میکرد ولی الان همچی تموم شده

ولی من وقتی اون دختره میبینم خیلی اذیت میشم چون میدونم شوهرم واقعا دوستش داره و در این باره من درگیری ذهنی گرفتم همش به دختره و شوهرم فکر میکنم دختره هم هروقت منو میبینه بهم میخنده. لطفا کمکم کنید از شر این درگیری ذهنی راحت شم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اينكه شما متوجه گذشته ايشون شديد يا براتون تعريف كردن درست نبوده چون باعث حساسيت الانتون شده عزيزم همه ادم ها گذشته ايي دارند به هر دليلي اون رابطه نشده و الان انتخاب همسرتون شماييد و اون موضوع تموم شده اگه بخواهيد حساس باشيد و همسرتون متوجه بشه خواه ناخواه تو رابطتون اثر ميزاره بهتره در عوض فكر مدام به اون خانم رابطتون را صميمي تر كنيد سعي كنيد نگاه ها را تفسير نكنيد حتي اگر ايشون بخنده يا واكنشي نشون بده نبايد براتون مهم باشه الويت الان زندگي خودتونه
عزيزم اگر اين افكار را نتونستي مهار كني حتما با يك مشاور حضوري صحبت كنيد .