مثبت شدن کیت تخمک گذاری طی چند روز متوالی

سلام. روزتون بخیر. من 22 سالمه و 8ماهه اقدام به بارداری کردم. دچار تنبلی تخمدانم. این ماه با توجه به مصرف کلومیفن و آمپول سینال اف و استرادیول 3 تخمک داشتم که دکترم گفت تو این هفته آزاد میشن. ولی من 5 روزه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم مثبت میشه. نگران شدم... ممکنه تخمک هام آزاد نشن؟؟

 درسته که کیت تخمک گذاری برای کسایی که تنبلی دارن مثبت کاذب نشون میده؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزیزم
بله برای کسانی که هورمون استفاده می کنند احتمال کاذب بودن هست