آیا باردارم؟

سلام خسته نباشید

من 17 ساله هستم و متاهل ام. یک هفته ای هست وقتی از خواب بیدار میشم حالت تهوع دارم پریود شدم و چند روز زود تر پریود شدم و خیلی زود تر از قبل هم تموم شد. سه روز پیش بعد از ناهار استفراغ کردم تو یک ساعت پنج باری هم حالت تهوع داشتم. دیروز هم چهار بار حالم به هم خورد دیگه هیچی تو شکمم نمونده بود که خوابم برد. کمر درد و سردرد و دل درد پایین شکم سمت چپ درد میگیره. تنبلی تخمدان هم دارم. امکانش هست حامله باشم؟ هیچ اقدامی برای بارداری نکردم ولی چون روش جلوگیریمون طبیعی هست امکانش هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بله . بتا اچ سی جی انجام دهید و اگر منفی بود باید از نظر کرونا و سایر بیماری های گوارشی بررسی شوید .