نپوشیدن کفش پسرم

سلام وقتتون بخیر.پسر من از ۱۳ ماهگی راه افتاد.الان ۱۵ ماهشه‌.اصلا تمایلی به پوشیدن کفش و دمپایی نداره.همه جوره خریدم چراغدار صدا دار.ولی دوست نداره.خودمم جلوش پوشیدم تو خونه با صندل راه میرم خودم. ولی تا میگم کفشتو بپوش در حد سیاه شدن گریه میکنه میترسه‌. نمیدونم چیکار کنم. گریه میکنه کفش پرت میکنه. بخاطر کرونا هم نمیتونم ببرمش پارک و بیرون چون قشنگ محکم راه نمیره و اینکه دستش به دهان میکنه میترسم بزنه زمین دوباره بکنه دهنش‌.  واقعا چیکار کنم ترسش بریزه از پوشیدن کفش و دمپایی؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
او را بابت زمان هایی که کفش می پوشد تشویق کنید و از زمان کم شروع کرده و کم کم این زمان را افزایش دهید.
موفق باشید.