سلام وقتتون بخیر باشه . برای ترس کودک ۵ ساله از ارواح ازتون راهنمایی می خواستم .داخل خونه همش منو صدا میزنه که مامان خونه ای یا نه . شبها موقع خواب رو تخت کنار منو پدرش  میخوابه . هیچ جا تنها نمیره حتی سرویس بهداشتی . خواهش میکنم راهنماییم کنیم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
برای پاسخ به سوال شما نیاز به ازلاعات لیشتری است
ایا مدتی است که ترسیده یا همیشه اینگونه بوده
علتی برای این ترس وجود دارد؟ مثلا تجربه بد .دیدن فیلم .شنیدن حرفهایی در این زمینه
 بهتر است با او صحبت کنید و بگویید از چه چیزی میترسی اگر گفت از روح بگویید روح چیه چطوریه میشه بهم توضیح بدی؟ از کجا میاد . ببینید ترسش در چه حد است بعد بگویید  بیا باهم خانه را بگردیم داخل کمد تو بالکن و .... بنظرت اینا واقعی اند؟ بعضی چیزا فقط تو کارتون و فیلم هستند و واقعیت ندارند
با او بازی قایم باشک انجام دهید ولی سعی کنید زود پیدایتان کند به مرور بگویید بعضی ها بازی لولو یا روح میکنند مثلا ملافه سفید میندازن سرشون و میگم من روحم هاهاها
به گونه ای بگویید که خنده دار باشد و حالت صورتتان شوخی و خنده باشد حتی میتوانید بگویید میخوای من پارچه بندازم روی سرم ؟ و اگه قبول کزد جلوی خودش یک پارچه بندازید و بخندید
اگرشدت این ترس زیاد است بهتر است برای بررسی بالینی با روانشناس کودک جلسه حضوری داشته باشید